Forside Nyheder

iTunes kan være på vej til Android

 Apple kan være tæt på at bide i det sure æble og lave en iTunes-version til Android.


Det skulle angiveligt være et led i en større strategi, hvor iTunes får en streaming-komponent, hvilket er noget, der har rygtedes i flere år. Apple ser lige nu antallet af downloads styrtdykke næsten lige så hurtigt som CD-salget i sin tid, og det bliver de naturligvis nødt til at gøre noget ved.


Musikbladet Billboard har talt med kilder, der fortæller, at Apple lige nu er i gang med større forhandlinger med musikselskaberne. På dagsordenen skulle være en Spotify-konkurrent, der kan tage over fra den download-baserede iTunes-model. Og at denne tjeneste også skulle være tilgængelig på Android.


Det er næppe noget, Steve Jobs ville være begejstret for, havde han stadig været i live. Han svor at føre ?Termonuklear krig? mod Google og Android, og har også udtalt at folk ?ikke vil abonnere på musik.?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.