Forside Nyheder

Kovending: YouSee WiFi-spot slukket i nat


Den trådløse pige, er knap så glad i dag.


 


Kovending: YouSee Wifi-Spot slukket i nat


Mistanke om at YouSee WiFi gav bredbåndskunderne hos YouSee hastighedsproblemer, fik i nat dem til at trække stikket til det landsdækkende hotspot.


YouSee har i nat valgt at lukke deres landsdækkende trådløse netværk Wifi-Spot ned, på grund af problemer med softwaren.


Det skyldes at YouSee ikke kan udelukke at det er den opdatering på kundernes udstyr, der gør at flere kunder med YouSee bredbånd har oplevet performance problemer.


Der er desuden fundet en sårbarhed, et sikkerhedshul med risiko for at udefrakommende – i særlige tilfælde – kan skaffe sig adgang til en YouSee-kundernes netværk.


“YouSee er i tæt dialog med Cisco og Netgear om problemerne, men kan på nuværende tidspunkt ikke fortælle hvornår vi har en løsning klar”, fortæller pressechef for TDC Ib Konrad Jensen til recordere.dk, og fortsætter:


Derfor har vi af respekt for kunderne, valgt at lukke ned for det landsdækkende WIFI indtil vi kan garantere en god oplevelse”.


  


Problemerne kom med opdateringen


Som recordere.dk skrev om den 17. marts, så har rigtigt mange brugere haft problemer efter opdateringen, men på det tidspunkt fortalte YouSee at der ikke var noget der pegede i den retning. Det må der så være nu, når man vælger at lukke tjenesten ned så hurtigt.


På YouSee’s hjemmeside står der kort:


“Vi har midlertidig lukket YouSee Wifi-spot på grund af en fejl i softwaren. Det betyder desværre, at du indtil videre ikke kan koble dig på YouSees gratis hotspot-tjeneste. Så snart fejlen er rettet, genåbner vi tjenesten”.


Læs også: Har du også problemer med dit YouSee bredbånd?


Oplever du bedre performance i dag, så skriv endeligt om det i kommentarerne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.