Forside Nyheder

Microsoft Office til iPadGalleri: Microsoft Office til iPad


 


Microsoft er klar med Office til iPad. Gratis at læse med, men kræver abonnement for at skrive/rette.


Microsoft har i dag annonceret at Office kommer til iPad. Så nu kan der arbejdes med Word, Excel og Powerpoint på farten.


De fortæller at det ikke bare er desktop-versionen af Office, vist på en mindre skærm. De har bygget en ny touch-baseret kontorpakke tilpasset iPad og de muligheder Microsoft mener er brug for dér.


Selve Office app’en er gratis, men der kræves abonnement til Office 365 for at skrive og redigere. Det betyder samtidig at dokumenterne kan deles imellem PC, Mac og tablet og læses/gemmes på OneDrive, der er Microsofts lagerplads på nettet.


Et abonnement på Office 365 giver mulighed for at installere Office for iPad på op til 5 tablets, udover de 5 kopier af softwaren der – under samme abonnement – kan bruges på PC’er og Macs i hjemmet.


Microsoft gør også brug af Apples teknologier. Eksempelvis kan Powerpoint skyde præsentationen op på en TV-skærm via AirPlay.


 


Pris og tilgængelighed


Office for iPad er gratis at hente og installere. Der kræves iOS 7 eller højere.


For at skrive og redigere dokumenter kræves et abonnement til Office 365.


Der er mulighed for en gratis måned at prøve i, ved registering via office.com/try


Office 365 bliver tilgængelig i den danske AppStore senere i dag/nat.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.