Forside Produkter HiFi & Surround

Ny Hi-Fi forhandler slår dørene op

 


Audiophile.dk er en ny dansk netforhandler af HiFi grej.


Efter knap 15 år, med stor passion og interesse for musikken, har folkene bag audiophile.dk valgt at springe ud som ny dansk HiFi-forhandler.


Audiophile.dk ønsker ikke at ende som en døgnflue på hi-fi-scenen, og har bl.a. indledt et samarbejde med Connaisseur-AV, som driver importen og distributionen af en række HiFi-produkter.


Varesortimentet i netbutikken spænder lige fra kabler og stik til højtalere, forstærkere, DAC’s og det meste der imellem. De er samtidig blevet eneforhandler af brands som Gauder Akustik og Alluxity på det danske, norske og svenske marked.


“Vi ønsker at levere nogle af markedets absolut bedste produkter til vores kunder uden at gå på kompromis med kvaliteten”, fortæller audiophile.dk i en pressemeddelelse, og fortsætter:


“Vi forhandler den type af High End produkter, der gerne skulle efterlade kunderne med gåsehud -af den gode slags”.


Det er dog ikke kun “den kræsne kunde” som de ønsker at henvende sig til. De vil gerne sælge HiFi-oplevelser til alle, og har produkter inden for forskellige prisklasser.


“Vi ønsker at henvende os til alle, også til dem der lige har fundet vejen til den fantastiske hi-fi-verden, som vi i nu 15 år har bevæget os rundt i”, slutter folkene fra audiophile.dk


Find butikken på: Audiophile.dk 


 


 


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.