Forside Produkter Auto

Pioneer kigger også på Apple CarPlayGalleri: Apple CarPlay


 


Måske bliver det ikke nødvendigt at købe en helt ny bil, for adgang til Apple CarPlay. Pioneer kigger på at bygge det ind i deres CarFi.


Apple CarPlay giver førerne en smartere, sikrere og mere sjove måder at bruge iPhone i bilen, lød det fra Apple i forbindelse med præsentationen på biludstillingen i Geneve forleden,


CarPlay får premiere i Ferrari, Mercedes-Benz og Volvo, og dukker senere også op i biler fra: BMW, Ford, General Motors, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Kia, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Citroën, Subaru, Suzuki og Toyota.


Men måske bliver det slet ikke nødvendigt at købe en ny bil, for adgang til Apple CarPlay.


Det forlyder nu at Pioneer, der leverer CarFi til eftermontering i biler, også kigger på muligheden for at understøtte CarPlay i deres produkter. Det skriver MacRumors. Oplysningerne stammer fra Pioneers kundeservice.


CarPlay er bilens forlængede arm til nyere iPhone-modeller, og Apple beskriver det som: En enkel og intuitiv måde at foretage opkald, bruge kort, lytte til musik og få beskeder. Styret med stemme eller touch.


 


Se også:


Apple CarPlay – få mere ud af iPhone i bilen


Alpine laver Apple CarPlay til eftermontering


Apple CarPlay på Volvo-video


Apple CarPlay i Mercedes-galleri 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.