Forside Nyheder

Smukke Sennheiser Momentum Ivory

 


Svøbt i lysebrunt læder og med ørekopper i elfenbensfarve. Mød Momentum, de nye smukke hovedtelefoner fra Sennheiser.


Momentum Ivory er det seneste, smukke skud på stammen, fra Sennheiser. Momentum-serien er hovedtelefoner der kombinerer æstetik og elegance med en god lydoplevelse.


Hovedbøjlen i rustfrit stål er svøbt i lysebrunt læder og munder ud i et par elfenbensfarvede ørekopper, hvor der ifølge producenten hverken er gået på kompromis med design eller den detaljerede og autentiske lydkvalitet.


“Med Momentum har vi forsøgt at skabe noget nyt inden for hovedtelefoner ved at kombinere kompromisløs lydkvalitet med de fineste materialer og et design, der er klassisk og urbant på samme tid, hvilket skaber en tidløs fornemmelse”, fortæller Magdalene Tan, Product Manager hos Sennheiser Consumer Electronics.


Det aftagelige lydkabel har en inline fjernbetjening og mikrofon, som er optimeret til brug med Apple iPhone og iPod. Til styring af musikafspilningen og håndfri opkald.


  


Pris og tilgængelighed


Sennheiser Momentum koster kr. 2.350,-


Er klar til salg nu. 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.