Forside Indhold og distribution Musik

Sonos svar til konkurrenterne: Bedre software

 


Vær med til at betateste den nye Sonos remote 5


Sonos er opmærksomme på den øgede konkurrence indenfor multirum musiksystemer. Svaret fra dem er ny og bedre software, som Android-brugere kan teste med på allerede nu.


Sidste år har været stort for Sonos. Firmaet er vokset med 100%. Konkurrencen er blevet hårdere, og med de to nye Sonos enheder fra  2013 (PLAYBAR og PLAY:1), satser Sonos i 2014 på bedre software.


 


2014 handler om software.


Recordere.dk har talt med Yasser Rashid, der er  Senior Director for brugeroplevelse hos Sonos, der fortæller at man er startet helt forfra med Sonos remote softwaren, som i dag frigives i en åben beta i en version 5.


“Vi er startet forfra med vores byggebloks koncept, der gør det lettere for musiktjenester at komme med i Sonos universet” fortæller Yasser Rashid til Recordere.dk, og fortsætter:


“Brugeroplevelsen skal være den samme, uanset om man kører iOS eller Android, og det har vi opnået i den nye software”.


Beta softwaren kan downloades gratis fra i dag hos Sonos, men kun til Android. Det er ikke muligt at deltage i betaen hvis man har en iOS enhed.


 


Lang næse til Windows Phone brugere


I dag er det kun Android og iOS brugere, der har en officiel software, men der har flere gange været rygter om en Windows Phone software, men Yasser Rashid afviser at den er lige på trapperne.


“Vi tænker over det, men er slet ikke gået i gang med udviklingen af en Windows Phone version, og kan ikke sige om, eller hvornår vi gør det” fortæller Sonos til recordere.dk.


Så har man et sådan device, skal man stadig bruge et af de uofficielle alternativer, hvis de vel og mærke er kompatible med den nye kerne software i Sonos systemet.


 


 
Galleri: Sonos remote 5 software


 


 


Hvad er der så af nye ting i Sonos Remote 5?


Recordere.dk er med i et lukket beta program på softwaren til iOS på både iPhone og iPad, og vi kan lide hvad vi ser.


Interfacet er lavet helt om, og minder nu meget om iOS 7, og det kræver lige en halv times tid at vænne sig til det, men så er man også godt i gang.


Søgningen er lavet om, så man nu kan søge på tværs af alle tjenester, så man f.eks. kan søge efter Medina i sin egen samling, mens Sonos finder resultaterne på f.eks. Spotify og YouSee musik.


Resultaterne samles så i en liste, hvor man præsenteres for resultatet i de forskellige tjenester.


 


Store covers i oversigterne


En anden nyhed er overblikket over ens musik, hvor man nu får en lækker coveroversigt, hvor man rent faktisk kan se kunstnerne og musik coverne.


Softwaren vil være i beta fra i dag, og Sonos forventer at betaen varer frem til sommer, så regn ikke med at se den endelige før tidligst i maj.


Når softwaren er ude af beta kan du glæde dig til en fuld anmeldelse på recordere.dk.


Skal du teste allerede nu?

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.