Forside Nyheder

Spotifys desktop-app kan være på vej i graven


Tilbage i 2011 lancerede Spotify muligheden for at downloade apps til Spotifys desktop-afspiller. Men den mulighed forsvinder nu.


Spotify har meddelt, at de lukker ned for indleveringen af apps fra tredjepart. Kun de apps, der allerede er indleveret, kommer til at fortsætte med at blive brugt i desktop-afspilleren. Spotify henviser folk med nye Spotify-app-idéer til mobilen og web-afspilleren i stedet. API?erne til disse ? med fokus på iOS ? vil blive udvidet og forbedrede, meddeler streamingtjenesten.


Det kan tolkes som en bevægelse væk fra modellen med at høre musik i en player på desktoppen for Spotify. At Spotfify vil satse hårdere på web og mobil kan næsten kun tolkes som et tegn på, at desktop-app?ens dage er talte.


Vil du savne Spotifys desktop-player, hvis den forsvinder? Giv lyd i kommentarfeltet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.