Forside Nyheder

Zuckerberg: Oculus bliver den mest sociale platform nogensinde


Der er sikkert mange, der undrer sig over, hvad i alverden Facebook vil med hardware.


Og især hardware, der primært henvender sig til gamere. Men Mark Zuckerberg har en forklaring på, hvorfor Facebook valgte at købe firmaet bag VR-brillen Oculus Rift for 2 mia. dollar.


?Der er ikke mange ting, der har potentialet til at blive den næste, store computer-platform?, har han udtalt i forbindelse med opkøbet, ?Oculus Rift har potentialet til at blive den mest sociale platform nogensinde.?


Der er tale om en investering på den lange bane, mener Zuckerberg, der dermed lægger op til at Facebooks fremtid ikke nødvendigvis ligner nutiden.


Oculus Rift startede som et Kickstarter-projekt, og de tidlige crowdfundere er nu temmelig sure over, at Oculus er købt af Facebook. På Oculus? kommentarside på Kickstarter bruger folk ord som ?forrådt? og ?snydt?. Men der er i høj grad også positive opbakning blandt Oculus-fans.


Vi kan jo så blot håbe, at Facebooks mange penge betyder, at Oculus Rift kommer ud til gamer-folket tidligere end forventet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.