Forside Nyheder

Årets Google-aprilsnar: Chrome oversætter Emojis


 


Det er tradition, at Google gør en del ud deres 1. april-gags. Men denne gang har de overgået sig selv.


I en video, der er ret let at tage alvorligt, præsenterer de en ny feature i Chrome, der kan oversætte Emoji?er. Det betyder, at fremtidig tekst i emails og artikler bliver en blanding af små billeder og ord.


Google har lingvister og andre eksperter til at fortælle om, hvordan denne måde at kommunikere på er fremtiden for smartphone-ejere og andre tech-forbrugere, ganske enkelt fordi man på den måde kan skabe mere non-verbal kommunikation.


Du kan se den troværdige, men samtidige ret fjollede video HER.


Engadget har i øvrigt en ret fin oversigt over de andre aprilsnar?er, hvor Nokia bl.a. bringer 3310?eren tilbage med et Lumia 1020-kamera ombord, HTC og Samsung laver begge handsker med en smartphone indbygget, og Sony vil bruge madvarer som strøm til gadgets.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.