Forside Nyheder

Amazon Dash kan være en stille revolution


 


I sidste uge var alles øjne rettet mod Microsofts BUILD-konference og de nyheder, firmaet havde til os.


Amazon tiltrak sig dog også en del af opmærksomheden, da de lancerede medieboksen Fire TV, der kan streame indhold fra Amazon og også fungerer som spillekonsol.


Derfor var der ikke mange, der lagde mærke til lanceringen af Amazon Dash. Det er dog en ret sjov, lille opfindelse.


Dash er en gadget, der fungerer med Amazons dagligvare-tjeneste Amazon Fresh, der dog foreløbig kun eksisterer i større, amerikanske byer. Amazon Fresh tilbyder samme-dag-levering af ting, du normalt ville hente i et supermarked, men som du så bestiller på Amazon i stedet.


Idéen med Dash er, at du kan scanne stregkoder på ting, du lige er løbet tør for. Når du løber tør for mælk, scanner du bare den sidste mælkekartons stregkode, og så ryger mælken automatisk på din indkøbsliste hos Amazon Fresh. Du kan også bare tale de manglende varer ind i Dash? mikrofon.


I længden kan det betyde, at det bliver nemmere at håndtere indkøb og få varer leveret til døren i fremtiden. Foreløbig er Dash kun tilgængelig for udvalgte Amazon-kunder, og altså som nævnt kun i USA.

Foto: Amazon


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.