Forside Nyheder

Amazon overhaler Hulu og iTunes


Amazons størrelse taget i betragtning, måtte det jo næsten ske.


E-handelsgigantens videosatsning er tilsyneladende en kæmpesucces. I hvert fald mener Amazon, at de streamer mere video end Hulu gør til sine kunder, og Apple gør via iTunes til f.eks. AppleTV. Dermed er de nummer to i verden efter Netflix.


Det er dog firmaets egne tal, der er tale om, og Amazon holder analysemetoderne tæt til kroppen. Derfor har vi heller ingen indikation af, hvad der har fået Amazons videostreaming til at skyde så meget i vejret, at de har tredoblet deres streaming-aktivitet i forhold til sidste år.


Men der er ingen tvivl om, at det er god timing, at Amazon lancerer sin AppleTV-rival, Fire TV, netop nu. Samtidig har Amazon også ret stor succes med deres originale indhold, som de fortsætter med at udbyde, ikke mindst den politiske komedieserie Alpha House, der er på vej med anden sæson.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.