Forside Nyheder

Amazons 3D-smartphone har 6 kameraer
Amazon smartphone. Foto: BGR 


Amazon er på vej med deres egen smartphone, og nu lækker billeder og informationer om den.


Efter flere års udvikling er Amazon ved at lægge sidste hånd på værket: En 3D smartphone, hvor 3D-effekten optræder uden brug af særlige briller.


Telefonen er udstyret med ikke færre end 6 kameraer. Det primære bagved til foto og video har 13 Mpixel, og foran er der så 5 kameraer. Et til videochat, og 4 til 3D-assistance. Det fortæller kilder til BGR.


Techsitet BGR har tidligere eksklusivt lækket informastioner om Amazon-produkter som Kindle eBook, Kindle Fire tablets, Kindle Fire HDX tablets og senest Fire TV medieafspiller. Nu er det så den kommende smartphone de har skaffet billeder og informationer om.


Modellen her er en topmodel smartphone, og senere følger så en entry-level model.


Rygterne fortæller om en Qualcomm Snapdragon processor, 2GB RAM, og ligesom på deres tablets kommer den med en stærkt modiceret Android. Displayet er 720P i opløsning, hvilket er lavt i en tid hvor konkurrenterne rykker på HD og Quad HD.


Det mest iøjnefaldende skulle være dens 3D-visning, hvor 4 kameraer på fronten holder track med telefonens vinkel og afstand til øjnene.


De 4 ekstra kameraer skulle være infrarøde kamera placeret i hver deres hjørne af telefonen, og via dem kan perspektiv mm. på elementer på skærmen justeres i forhold til øjnene der ser.


Ifølge BGR er der bygget forskellige former for 3D ind i telefonens software, ikoner og andre kerne-elementer, ligesom medfølgende specielle wallpaper kan ændre sig og give illusionen af rumvirkning.


Et andet område er 3D-kort, der skulle kunne vises mere realistisk end på 2D. Sidst men ikke mindst vil Amazon (selvfølgelig) benytte 3D-funktioner i deres online-butikker, eksempelvis til at vise produkterne i 3D fra forskellige vinkler.


Telefonen her ventes præsenteret i juni.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.