Forside Nyheder

Danmarks mest populære web-butikker


 


Prisguiden Pricerunner har fundet de 20 mest populære butikker på nettet. Dem som flest benytter.


For andet år i træk har prisguiden Pricerunner foretaget en analyse af, hvilke butikker som brugerne af guiden benytter allermest. Altså hvilke de klikker sig videre til, efter en søgning på priser.


Her strøg Elgiganten.dk til tops for 2. år i træk, skarpt forfulgt af Bilka.dk og CineMagic.dk.


?Når danskerne søger produkter og priser på PriceRunner.dk og efterfølgende skal til at handle er det Elgigantens webshop, der flest gange får besøg. Dermed kan vi for andet år i træk kåre Elgiganten.dk som den mest populære webshop?, fortæller Martin Andersen, direktør for PriceRunner i Danmark.


Den webbutik der er gået mest frem de senere år er Bilka.dk.


?De etablerede butikker og kæder var i begyndelsen langt tid om at komme i gang med online handel, men nu har flere af de store som for eksempel Bilka fået godt tag i online markedet med høj vækst?, fortæller Martin Andersen fra PriceRunner i en kommentar til analysen over de mest populære webshops.


 


Elektronik er den populære vare


Selvom toplisten faktisk dækker alle varegrupper, så er det tydeligt at det er elektronik-produkter vi først og fremmest søger priser på.


Derfor er de mest besøgte webshops butikker, der har specialiseret sig i salg af elektronikvarer som mobiltelefoner, tv-produkter og tablets.


De 20 mest populære webshops hos Pricerunner er: 1. Elgiganten.dk
 2. Bilka.dk
 3. CineMagic.dk
 4. Proshop.dk
 5. wupti.com
 6. Komplett.dk
 7. Dustinhome.dk
 8. ComputerSalg.dk
 9. CoolShop.dk
 10. ComputerCity.dk
 11. Redcoon.dk
 12. Webhallen.dk
 13. CDON.dk
 14. Fona.dk
 15. Byghjemme.dk
 16. Frishop.dk
 17. happii.dk
 18. Homeshop.dk
 19. Coop.dk
 20. Expert.dk

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.