Forside Nyheder

F1: Natlig slow-tv med over 300 km/t


 


Natten til fredag, lørdag og søndag sender TV3 Sport direkte TV fra en Formel 1 bil i træning, kvalifikation og løb.


TV3 Sport vil supplere “slow tv” (som togture) med “fast tv” som Formel 1.


Det handler om at sende uafbrudt fra en begivenhed, og det er hvad Viasat planlægger for natten til fredag, lørdag og søndag. TV-kanalen sender nemlig hver nat direkte fra en Formel 1 bil.


?Slow-tv har før vist sig ganske succesfuldt ? ikke mindst i Norge, hvor tog- og færgeture har tryllebundet seerne. Nu får de danske motorsport-seere så verdens hurtigste pausefisk præsenteret ? en sjov måde at give seerne mulighed for at se eller gense både kvalifikation, træning og selve GP?et fra kørerens synsvinkel”, fortæller TV3 Sportens redaktionschef Kim Mikkelsen, og fortsætter:


“Vi giver naturligvis seerne den normale Formel 1-dækning, når vi sender direkte, med studie, kommentatorer og analyser mv ? men forsøger med dette at give flere mulighed for at lade sig fascinere af Formel 1?.


Frem til morgenstunden, hvor de “rigtige” transmissioner går igang kan du følge med ombord i en Formel 1 racer. Med 300 km/t banen rundt, hele natten igennem.


Se med på kanalen TV3 Sport 1 fra kl. 02.00 hver nat fredag, lørdag og søndag.


 


Se også: Følg Kevin på gratis streaming i påsken

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.