Forside Indhold og distribution Musik

Få sangtekster på YouTube via ChromeGalleri: musiXmatch Chrome Extension


 


Med musiXmatch Chrome Extension, der kan du få sangteksterne blændet ind som undertekster, på musikvideoerne fra YouTube.


MusiXmatch kalder sig verdens største katalog af sangtekster til din lomme, og nu er de klar med en udvidelse til både lomme og skrivebord.


Deres nye Chrome-extension, som er en udvidelse til Chrome-browseren, giver mulighed for at flette sangteksterne sammen med musikvideoerne på YouTube.


Det er nu muligt at tage sangteksterne fra bagkataloget hos musiXmatch, og få dem vist som undertekster, direkte mens musikvideoen kører henover skærmen.


“Youtube er den mest brugte musiktjeneste i verden, ifølge Digital Music Report, og vi ønskede at give hver musikvideo sangtekster”, fortæller Max Ciociola, CEO og medstifter af musiXmatch, og fortsætter:


“Vi giver folk mulighed for at synge med på deres yndlingsmusik når som helst og hvor som helst”.


Så nu er der mulighed for et ekstra “kryderi” til familiefesten eller børnefødselsdagen, ved at give mulighed for at alle kan synge med.


Hent musiXmatch Chrome Extension 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.