Forside Nyheder

Glem uret – her er smart-manchetten


Hvad gør man, hvis man ikke vil gå på kompromis med funktionalitet, når man køber et smartur?


Man køber naturligvis en smart-manchet i stedet. The Rufus Cuff prøver ikke på at lade som om, at det er et intelligent ur, men gør i stedet en dyd ud af at være en håndleds-kommunikator. Og sådan én må vel godt fylde lidt mere, så længe, det ikke bliver kaldt et ur.


Du kan både have ?manchetten? på indersiden og ydersiden af håndleddet. Det første gør den lidt mindre synlig for andre, selvom den fylder en del.


Med den store størrelse skulle man jo så tro, at manchetten rent faktisk havde sin egen smartphone ombord, så man slap for at connecte til en sådan. Men det er desværre ikke tilfældet ? den kræver stadig en Android- eller iOS-telefon. Til gengæld kører den en fuld Android, så du kan bruge alle almindelige Android-apps på den, sådan at telefonen i princippet kun bliver brugt som modem.


Skærmen er på tre tommer, så du kan få meningsfyldte informationer på håndleddet uden at scrolle, og du kan også bruge Rufus Cuff til at tale og lytte i, når du foretager et telefonopkald.


Hvis du synes, det lyder som en tåbelig idé med en intelligent manchet, der er dobbelt så bred som et Galaxy Gear 2-ur, så er det måske forståeligt. Men andre kan godt lide idéen, for projektet søger 200.000 dollar i fiansiering på IndieGoGo, og med en uge tilbage har de hentet de 175.000 af dem, hvilket tyder på at projektet formentlig bliver til noget. Hvis du vil støtte og købe manchetten ? eller bar læse mere om den – kan du klikke HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.