Forside Nyheder

Google+-bagmand forlader skuden


Vic Gundotra forlader Google.


Disse ord burde måske ikke vække ret meget opmærksomhed, hvis ikke det lige var fordi, hvad Vic Gundotra står for internt i Google.


Han er nemlig manden bag Google+, Googles konkurrent til Facebook, der har mange brugere, men stadig halter alvorligt bagefter sine mere populære rivaler.


Vic Gundotra er en af de chefer, der altid præsenterer Googles nye initiativer ved f.eks. udviklerkonferencen Google I/O og presse-events. Det er altid opsigtsvækkende, når en chef fra toppen af en af de store tech-giganter forlader virksomheden, men når en så tydelig VP smutter, giver det anledning til eftertanke.


Men det, der gør det endnu mere interessant, er at det er Google, der er tale om denne gang. Historien er fyldt med medarbejdere fra virksomheder der er gået TIL Google, men ikke ret mange, der er gået derfra. Derfor var Gundotras exit den type nyhed, der blev lækket til Secret.ly. Ifølge lækagen har Gundotra allerede været ude og tage ansættelsessamtaler andre steder.


Hvor han ender, og hvorvidt hans exit har noget at gøre med den relativt udeblevne succes for Google+, vil blive afsløret over de kommende uger.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.