Forside Nyheder

iPhone 6: Nettet flyder over af billeder
Rygte: iPhone 6 front (th) ved siden af iPhone 5s (tv). Foto: nowhereelse.fr (Original: Weibo forums)


 


Internettet oversvømmes nærmest i disse dage af billeder der handler om Apple iPhone 6


Det er blevet den tid på året, tiden for en tiltagende rygtestrøm om de kommende iPhone-modeller.


Der er bred enighed om at iPhone 6 bliver større, og ventes i to størrelser: En model med 4,7″ skærm og en “phablet” med 5,5″ skærm.


Lige nu nærmest vælter det så ind med nye billeder. En daglig dosis fra rygtestrømmen, af billeder der angiver at være lækager fra de asiasiske produktionsmiljø. Fra fabrikkerne hvor de angiveligt gået igang med produktionen nu, eller ihvertfald forberedelserne til den.


Men det betyder også at det er blevet tiden hvor man skal være på vagt overfor forfalskninger. Altså billeder der giver sig ud for at være noget andet end de er.


Der kan være flere fakes blandt sådan en strøm af lækkede billeder. Ikke nødvendigvis photoshopped, men fotos af løsdele der skal ligne ægte Apple-dele, men i virkeligheden er efterligninger baseret på gætterier.


Her nogle af billederne fra de seneste dages rygtestrømme. Bedøm selv.


Hvad rygterne siger om tilgængelighed for iPhone 6? – Foreløbig det samme som de foregående år: Præsentation i september, og 4,7″ model først på markedet med den større 5,5″ model senere på året.


 


 

Rygte: Produktionsværktøj til iPhone 6 ved siden af en iPhone 4s. Foto: nowhereelse.fr


 


 

Rygte: Batterier til iPhone 6. Foto: nowhereelse.fr


 


 

Rygte: Et gæt på designet af iPhone 6 lavet fra lækkede tegninger. Foto: MacRumors / Ferry Passchier


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.