Forside Nyheder

Konceptvideo: Nyheder i iOS 8


Koncept-video: iOS 8  (Kilde: TechRadar på YouTube)


 


Ny koncept-video giver et bud på iOS 8 og iPhone 6, ud fra hidtidige rygter og lækager.


Vi er nået til den tid på året, hvor Apple gør klar til at præsentere et nyt iOS til iPhone og iPad. iOS 8 ventes at blive vist frem på Apples udviklerkonference WWDC d. 2. juni.


Imellemtiden har kollegerne fra det amerikanske magasin TechRadar hygget sig med at lave en koncept-video over iOS 8. Men det er ikke rene gætterier eller ønsketænkning; De har plukket af de rygter og lækager som allerede er i omløb, og samlet dem ind i en enkelt video.


På videoen ses også et bud på iPhone 6, med kant-til-kant display og fravær af en home-knap. Hvis du tænker “hov, hvad så med finger-aftrykslæser?”, så går et af rygterne på at Apple har fundet en metode til at aflæse fingeraftryk fra selve skærmen. Om den teknologi allerede er klar til iPhone 6 vides ikke, men her leger de ihvertfald med ideen.


Healthbook er den nye app for helbred, der synkroniserer med iWatch, og indsamler informationer om din hjerterytme, blodsukker, blodtryk, søvnrytme mm.


Siri har fået understøttelse af musikgenkendelse (Shazam), og der er nye apps som Preview, TextEdit og Tips.


Ny integration med Apple i biler (CarPlay) er også med.


Det bør dog understreges, at det er en koncept-video der ikke er baseret på noget Apple har udsendt. Først når iOS 8 er præsenteret, ved vi om den rammer rigtigt.


Men hvad synes du ellers? Er det noget af det som du har savnet i iOS?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.