Forside Nyheder

Microsoft lancerer Windows Phone 8.1


 


Onsdag aften dansk tid blev Microsofts udviklerkonference, BUILD skudt i gang med en afsløring af Windows Phone 8.1.


Den nye software til Microsofts smartphones har været ventet længe, og bringer en del nye ting med sig. Først og fremmest kan man nu også få et notifikations- og handlingscenter på Windows Phone, ligesom man kender det fra Android og iPhone.


Man hiver den ned fra toppen ligesom på de to telefoner, men modsat iPhone og i lighed med visse Androids, kan du selv bestemme, hvad du vil have liggende som hurtige genveje, indstillinger eller notifikationer i rullegardins-menuen.


Derudover indeholder Windows Phone 8.1 også en række nyheder i designet, blandt andet kan du nu lægge et baggrundsbillede på dine Live Tiles, sådan så de ikke bare er en flad farve.


Og så er der naturligvis også Cortana, den nye Windows Phone-assistent, som du kan læse mere om andetsteds på Recordere.dk


Den nye version af Windows Phone begynder at blive rullet ud henover ?de kommende måneder? ifølge Microsoft. Men allerede fra slutningen af april vil man kunne købe Nokia Lumia 630, som bliver den første telefon, der kommer med Windows Phone 8.1 ombord.


 


Se også: Hent Windows Phone 8.1, hvis du tør

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.