Forside Nyheder

Nokia advarer: Stop øjeblikkelig brug af oplader til Lumia 2520
Sådan ser Nokia-oplader AC-300 ud Nokia udsender en kraftig opfordring, til at stoppe brugen af opladeren til Lumia 2520 tablet grundet sikkerhedsrisiko.


Nokia offentliggør nu en advarsel vedrørende den europæiske variant af AC-300-opladeren, som alene bliver brugt til tabletten Lumia 2520.


Forbrugere i Danmark, Finland, Tyskland, Rusland, Schweiz, Østrig og Storbritannien bliver nu kraftigt opfordret til at stoppe med at bruge opladeren, indtil de hører nærmere.


Også forbrugere som har købt rejseopladeren til Lumia 2520 i Danmark, Finland, Tyskland, Rusland , Schweiz, Østrig, Storbritannien og USA opfordres kraftigt til at stoppe med at bruge denne.


I alt er omkring 30.000 opladere omfattet af advarslen. Dette tal inkluderer omkring 600 rejseopladere, som er købt i USA.


 


Kan give elektrisk stød


Under særlige omstændigheder kan det stykke plastik, som sidder på det udskiftelige stik på opladeren, rive sig løs.


Hvis plastikken river sig løs, kan nogle af de interne komponenter udgøre en risiko for elektrisk stød, hvis man kommer i berøring med dem, når opladeren sidder i en tændt stikkontakt.


Salget af Lumia 2520 og rejseoplader-sættet, inklusiv AC-300-opladere i Danmark, Finland, Tyskland, Rusland, Schweiz, Østrig og Storbritannien, er derfor blevet midlertidigt udskudt. I USA har Nokia stoppet salget af rejseopladeren.


 


Kun fejl på oplader til Lumia 2520


AC-300 er en oplader, som alene er produceret til Lumia 2520. Alle andre Nokia-opladere kan bruges som normalt.


Forbrugere som ønsker mere information opfordres til at læse mere på denne hjemmeside.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.