Forside Nyheder

Nokias telefonsalg er faldet med 30%


Det kan godt være, at det går fremad med Windows Phone-platformen i EU, som de seneste tal viser.


Men det ser ikke ud til at skyldes Nokia alene. Regnskabet for den sidste periode før Microsofts overtagelse viser nemlig, at Nokia har mistet 30% af salget generelt i forhold til samme periode sidste år.


Det er ikke kun på feature phone-området, hvor Nokia ellers har stået stærkt, men også på smartphone-området med serierne Lumia og Asha.


Nokia begrundede faldet med ?øget konkurrence?, hvilket jo næppe er forkert, men heller ikke nogen speciel faktor.


Nokia kunne i øvrigt samtidig meddele, at den tilbageværende del af Nokia nu har fået ny topchef i form af Rajeev Suri. Han var tidligere også chef for den del af forretningen, der nu er hovedforretningen, nemlig produktion af mobil netværksteknologi

Annonce