Forside Nyheder

OnePlus One: Highend smartphone specs til en lowend pris
1+ One 


Med CyanogenMod Android: OnePlus One, kaster topmodellens specifikationer ind på markedet, til en pris der er langt fra toppen.


OnePlus (1+) er et nyt navn på smartphone-scenen, og deres første produkt hedder One.


Det er en topmodel Android-smartphone, der byder ind med specifikationer der kan matche de øvrige topmodeller på markedet. Det skriver GSMArena.


Chipsset er Qualcomm Snapdragon 801, med en quad-core 2.5GHz Krait 400 CPU. Der er 3GB RAM (LPDDR3). Displayet er et 5,5″ full HD IPS LED, med en pixeltæthed på 401 ppi (pixels per tomme).


På software-siden kommer den med CyanogenMod 11S, der er baseret på Android 4.4 KitKat. Der er arbejdet på en minimalistisk udgave, med brugerinterfacet i et fladt look.


 


 

1+ One 


 


Indpakningen er speciel. Efter at have prøvet både rustfrit stål og aluminium til smartphone-chassiet, så nåede de frem til at det ville give en vægt på hhv. 198 gram og 175 gram.


Istedet endte de med at vælge magnesium, som bragte vægten ned på 162 gram. Det gør OnePlus One til det hidtil letteste 5,5″ smartphone i verden.


Det er dog ikke hele telefonen der er af metal. De måtte skære ned på ambitionerne her, da det gav problemer i forhold til antenne og signalkvalitet.


OnePlus One måler 152,9 x 75,9 x 8,9mm, med kanterne af telefonen nede på 4,6 mm.


 


 

1+ One 


 


Lyden leveres af stereohøjttalere, som JBL har hjulpet med at fintune.


Det primære kamera er et 13 Mpixel Sony IMX214 Sensor, med 6 linser og blænde f/2.0. Et kamera med en hurtig shutter på 0,3 sekunder, og mulighed for optagelse af 4K video.


En anden detalje der er værd at bemærke, er muligheden for selv at skifte covers. Bagsiden kan udskiftes med en ny i andre stilarter, som bambus, træ, denim, kevlar m.fl.


Batteriet er på 3100 mAh sidder dog fast. Det kan man desværre ikke lige skifte også, mens der aligevel er åbent.


 


 

Man kan selv stifte bagsiden ud, og vælge noget i en helt anden stil 


 


Pris og tilgængelighed


OnePlus One lanceres i Danmark som et af de første lande.


Prisen er kr. 2.099,- for 16GB-versionen og kr. 2.399,- for 64GB-versionen kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.