Forside Nyheder

Philips sælger AV-divisionen til Gibson

 


 


Gibson overtager AV-divisionen hos Philips, og skal producere deres audio-, video-, multimedia-produkter.


Da Philips trak stikket til egen produktion af forbrugerelektronik, der blev TV-delen solgt fra til TP Vision mens Funai fik kontrakt på at videreføre den øvrige del af Philips audio, video, multimedia og tilbehør.


Men Funai sprang fra kontrakten, og Philips stod tilbage med den AV-division som de gerne så solgt, og gik på jagt efter en ny køber. Imellemtiden skilte de divisionen ud i sit eget firma kaldet WOOX Innovations.


Ny køber er nu på plads. Det bliver det amerikanske Gibson Brands, der fremover skal producere Philips AV-produkter. Altså blu-ray-afspillere, home cinema systemer, højttalere, stereoanlæg, dock-anlæg osv.


“Denne aftale er det mest betydningsfulde skridt i Gibson rejse mod at blive verdens største indenfor musik-og lyd-teknologi“, udtaler Gibson Brands bestyrelsesformand og administrerende direktør Henry Juszkiewicz, og han fortsætter:


Med købet af Philips AV-division er vores mål fortsat at levere unikke audioprodukter og oplevelser”.


Selve overdragelsen sker dog først i år 2017. Indtil da vil Philips fortsat stå som ejer af AV-divisionen, WOOX Innovations, der har fået hovedkvarter i Hong Kong.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.