Forside * Nyheder

Ridley Scotts Halo-film bekræftet


Det bliver ikke kun Steven Spielberg, der får lov til at gå Hollywood på Halo-serien.


En anden Hollywood-legende, Ridley Scott, er nu også gået ind i Halo-universet. Rygterne var gået forud, men nu er det bekræftet, Scott kommer til at stå bag en såkaldt ?digital feature?, der kun bliver tilgængelig på Xbox-økosystemet, og som formentlig bliver en anelse kortere end en almindelig spillefilm. Det skriver Engadget.


Scott er dog producent på filmen, der muligvis ikke bliver live-action (modsat den TV-serie, som Spielberg skal lave baseret på Halo), men derimod digital animation.


Instruktørkasketten bliver tildelt Sergio Mimica-Gezzan, der var assistent-instruktør på en række Spielberg-film som Saving Private Ryan, Catch Me If You Can, The Terminal og Minority Report, og som siden har instrueret en del tv, herunder afsnit af Battlestar Galactica, Falling Skies og den amerikanske udgave af dansk/svenske Broen.


Der er et nyt Halo-spil på vej i år, og spekulationerne går på, at filmen udkommer samtidig. Måske hører vi mere, når E3-messen går i gang om lidt over en måned.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.