Forside Indhold og distribution Film

Så har TDC overtaget blockbuster.dk
Screenshot fra blockbuster.dk lige nu 


TDC har overtaget navnet Blockbuster i Danmark, og som første synlige markering er blockbuster.dk lukket.


“Filmoplevelsen fortsætter på nettet. Blockbuster flytter snart ud af butikkerne og hjem i din stue”.


Sådan står der nu, når man klikker sig ind på blockbuster.dk.


Det er første synlige markering, af det skifte der er ved at ske, hvor Blockbuster i Danmark overdrages til TDC.


Skiftet er led i en ny offensiv på markedet for digital filmudlejning, hvor TDC satser benhårdt. Koncernen har derfor overtaget de danske rettigheder til Blockbuster-navnet, som i knap to årtier har været synonymt med filmudlejning.


“Blockbuster har altid været garant for alle de store premierefilm, et stort favoritkatalog og hjemlig filmhygge. Det holder vi fast i. Med popcorn, venner, familie eller alene under dynen”, står der endvidere.


TDC vil udnytte kendskabet til navnet Blockbuster til at lære alle danskere at leje film på nettet. Digital leje af film via internet og fjernbetjening er blevet stadigt mere populært i de senere år, men der er fortsat mange husstande, som endnu ikke har prøvet at hente filmene digitalt.


Hele flytningen af Blockbuster-navnet, over til at være ren digital filmudlejning, sker her i løbet af første halvdel af 2014.


Første film er iøvrigt gratis, for abonnenter på deres nyhedsbrev. Se mere på blockbuster.dk.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.