Forside Nyheder

Samsung-top kaldte iPhone 5 en tsunami 


iPhone 5 bliver en tsunami der skal neutraliseres kommunikerede Samsung-cheferne.


I en intern email-kommunikation udtrykte Samsung-chefer i sommeren 2012 deres bekymring for den daværende kommende iPhone 5 lancering:


“Som du ved, vil det blive en tsunami, når iPhone 5 kommer. Dette vil ske engang i september eller oktober”, lød det i en intern email fra Samsungs daværende direktør for Samsungs amerikanske telefonforretning, Dale Sohn, tilbage i sommeren 2012. Det skriver The Verge.


“Ifølge topchefens anbefalinger, er vi nødt til at forberede et modoffensiv for at neutralisere denne tsunami”, tilføjede han med henvisning til JK Shin, topchef for Samsungs mobilforretning.


 


Apple-dokumenter fra retsag


Dette indblik i Samsungs bekymringer, forud for iPhone 5 lanceringen i efteråret 2012, er kommet frem i den versenerende patent-retsag imellem Apple og Samsung.


Det er Apple der har bragt dokumenterne ind i retsalen, for at illustrere at Samsung var dybt bekymret for iPhone, selv på højeste niveau i koncernen. Dette for at underminere Samsungs argumentation, om at de bare havde bygget en stribe originale telefoner med originalt indhold.


I det seneste “battle” imellem de to konkurrenter i den californiske retsal forsøger Apple at fremlægge beviser for, at Samsung mere end blot lod sig inspirere af iPhone i deres Galaxy-produkter, men direkte kopierede elementer for at forbedre egne produkter her og nu.


 


Samsung: Vi er gode til marketing


Samsungs svar på den interne bekymring, der kom til udtryk i de emails, er at Apple udtrykte tilsvarende bekymring i interne emails i forbindelse med Samsungs “The Next Big Thing” kampagne.


Samsung forklarede at populariteten for Galaxy-produkterne netop var god marketing, og ikke kopiering.


Der falder dom i den seneste retsag her imellem de to, hvor Samsung er under anklage for at bryde 5 Apple-patenter, efter at Samsung er færdig med at føre deres vidner. Dommen ventes indenfor de næste uger.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.