Forside Nyheder

Sony PS4 v1.70 udkommer i dag


SHAREfactory på Sony PlayStation 4


 


En af nyhederne i PS4-update er at nye spil kan hentes og gøres klar til premieren. En anden nyhed er redigering af gameplay-videoer.


Næste opdatering til Sony PlayStation 4 er version 1.70.


En af nyhederne er SHAREfactory, som er en video-editor for gameplay-videoer. Optag dit gameplay, og redigér videoen for den deles med andre.


Video-editoren kommer med forskellige filtre, overgange og temaer der kan peppe det visuelle look op. Tilføj tekst eller stickers, læg musik på, redigér kommentar-sporet og læg dig selv på som PIP (picture-in-picture) oppe i hjørnet hentet fra PS4 kamera.


Videoerne fra SHAREfactory kan deles på Facebook eller eksporteres til en USB-enhed.


En anden nyhed i v.1.70 er muligheden for at slå HDCP fra i HDMI-signalet. Med denne fjernet, er det muligt at optage gameplays via en ekstern game-recorder istedet.


En tredje nyhed er muligheden for at hente spil før de frigives, så de allerede ligger klar på konsollen og kan spilles i samme øjeblik premieredatoen nås. Så låses de op, klar til gaming.


 


Tilgængelighed


Opdateringen udkommer i dag onsdag d. 30/4.


Se en komplet oversigt over nyhederne i v1.70 her

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.