Forside Indhold og distribution Musik

Spotify: Nyt design og egne favoritter

 


Spotify er klar med et område til dine favoritter kaldet Your Music, og nyt design til mobil, desktop og online.


Den hidtil flotteste version af Spotify – nogensinde. Sådan sælger Spotify de ændringer der er lavet til musiktjenesten på mobil, desktop og online.


Designændringerne bringer et nyt tema, ny typografi og nye ikoner. Hvor aktivt indhold “træder frem” på skærmen. Spotify sammenligner det med en biograf hvor lyset dæmpes, og kun det vigtige på lærredet ses.


Samtidig introduceres “Your Music”, hvor du kan skabe din egen musiksamling. Det er en service, der hjælper dig med at gemme, organisere og søge i din yndlingsmusik. Alt er på det samme sted – på tværs af alle platforme.


Altså en form for personlige favoritter, hvor du kan gemme albums og kigge dine covers igennem, samle alle sange fra din yndlingskunstner og lave playlister til alle typer af humør og øjeblikke. Har du fundet en sang eller et album, du kan lide? Bare gem det og tilføj det til din samling af favoritter.


Sidst men ikke mindst er søgefunktionen forbedret, så du fremover vil blive præsenteret for mere relevant indhold.


De nye funktioner udrulles gradvist til iPhone, desktop og web-versionen fra og med i dag.


 Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.