Forside Nyheder

TDC/YouSee skal åbne TV for konkurrenter
Foto: recordere.dk 


Erhvervsstyrelsen vil tvinge TDC-koncernen til at lade konkurrenterne sælge TV-pakker på deres net også.


Når konkurrenter får lov at sælge bredbåndsforbindelser på TDC-koncernens tv-net, skal de også have adgang til at sælge TV-signaler. Det skriver Berlingske.


Det er Erhvervsstyrelsen der vil vride armen om på TDC, og give konkurrenterne adgang til at købe og videresælge TV-grundpakken til kostpris.


Formålet er at give konkurrenter adgang til at sælge kombinerede pakker med TV+bredbånd, igennem TDC-koncernens infrastruktur.


I dag har konkurrenterne adgang til at sælge bredbånd igennem YouSee kabel-tv, men de er svært uden adgang til at sælge TV-kanaler også. Så det vil Erhvervsstyrelsen, under erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen, nu lave om på.


“Alternative selskaber skal have mulighed for at gensælge TDCs grundpakke til den pris, som TDC køber ind til, fordi TV har rigtigt stor indvirkning på at kunne sælge bredbånd, som der blev åbnet for på kabel-TV-nettet for nogle år siden”, fortæller siger kontorchef Helle Bøjen Larsen fra Erhvervsstyrelsen til Berlingske, og fortsætter:


“TDC skal sikre ens vilkår og priser til de betalingskanaler, som er placeret i kabel-TV-grundpakken. Vi håber at kunne træffe en endelig afgørelse efter sommerferien, og at ændringerne så kan træde i kraft 1. januar 2015”.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.