Forside Nyheder

Xbox One får DVR-styring via SmartGlass


Når Xbox One rammer Danmark senere på året, bliver det formentlig med en DVR-funktion ombord.


Det er ikke sådan at forstå, at Xbox Ones harddisk bliver stedet, du optager video på, men du vil kunne styre din DVR-boks gennem Xbox One via SmartGlass.


Som det er nu, kan du sende dine kabelboks-signaler gennem HDMI-indgangen på Xbox One, der så oversætter f.eks. talekommandoer til IR-signaler. På den måde kan Xbox One både tænde, slukke, skifte kanal og skrue op og ned for dine devices.


Men hvis du vil ind på din DVR og se et program, du har optaget, skal du stadig have fat i kabelboks-remoten, for Xbox One kan ikke finde ud af tilgå disse.


Det fikser Microsoft nu ved at indføre en DVR-knap på SmartGlass. Det betyder, at hvis du vælger at styre TV-delen på Xbox One via SmartGlass, kan du samle det hele ét sted, både kontrol af DVR?en og Xbox One.


Funktionen bliver testet lige nu, og rulles senere ud til Xbox-ejere over hele USA. Vi kan derfor formentlig forvente, at den allerede er ombord, når Xbox One kommer til Danmark sidst på året.


Du kan læse mere og se en video om, hvordan det virker, HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.