Forside Nyheder

Apple vil have flere penge af Samsung


Apple er ikke tilfreds med at få ret, de vil også gerne straffe hårdt.


Det er konklusionen efter at Apple har bedt om, at den seneste patentretssag mod Samsung skal gå om. Dommen i sagen gav ellers Apple medhold i, at Samsung har overtrådt flere af Apples patenter på smartphones og tablets, men bøden på 119 millioner var tilsyneladende ikke nok.


Apple er helt åbne med, at de ønsker, at Samsung skal bøde mere for patentbruddene. De forsøger nu også at få nedlagt fogedforbud i USA mod de Samsung-produkter, der forbryder sig mod patenterne. Det er bl.a. stadig slider-funktionen til at låse op med, der er tvist om, samt teknologi til at forudsige ord fra ordbogen med.


I sagen blev Apple i øvrigt også dømt for at overtræde et enkelt af Samsungs patenter.


Du kan læse mere hos FOSS Patents.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.