Forside Nyheder

B&O Play Pepsi collectionGalleri: BeoPlay H6 i Pepsi-udgave
 


Pepsi og B&O PLAY har fundet sammen, og nu lanceres hovedtelefonerne Form 2i og BeoPlay H6 i sporty limited editions.


Pepsi og B&O PLAY har fundet sammen i et helt nyt samarbejde om den første “Live for Now” Capsule Collection.


De eksklusive produkter med det lange navn “B&O PLAY x Pepsi “Live for Now” Capsule Collection” omfatter blandt andet limited editions af Form 2i i et tidløst, men alligevel iøjnefaldende design.


Derudover kommer en eksklusiv limited edition af den mere luksuriøse hovedtelefon BeoPlay H6, nu i en ny farve og med finurlige, diskrete detaljer – som også indgår i den nye kollektion.


B&O PLAY x Pepsi “Live for Now” Capsule Collection omfatter i alt fire varianter.


Højdepunktet i Pepsis program “The Art of Football”, “Live for Now”-kollektionen er ny og levende kunst fra seks af de p.t. hotteste gadekunstnere i verden:


Den professionelle doodler Hattie Stewart fra England, den argentinske gadekunstner Jaz; den brasilianske illustrator og gadekunstner Ricardo AKN; den visuelle kunstner Zosen med base i Spanien, den visuelle kunstner Merijn Hos fra Holland og den argentinske gadekunstner Ever – som præsenteres på en frisk og spændende måde, der sprænger lærredets grænser.


B&O PLAY produkterne vil blive prydet med kunst af Ricardo AKN, Merijn Hos, Zosen og Hattie Stewart. 


 
Galleri: BeoPlay Form 2i i Pepsi udgave


 


 


Pris og tilgængelighed  • B&O PLAY Form 2i fås til en vejledende salgspris på kr. 1099,-
  • B&O PLAY H6 fås til kr. 2.999,-

Kan købes i B&O butikker, forhandlere af BeoPlay-produkter incl. Colette, Bloomingdale’s, Apple, Amazon.com, Selfridges og John Lewis fra den 26. maj samt på www.beoplay.com/livefornow.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.