Forside Indhold og distribution Film

Få en rolle i Star Wars VII ved at give til UNICEF


Nu kan du give til et godt formål og måske komme med i Star Wars Episode VII.


JJ Abrams og resten af holdet bag den næste Star Wars-film har startet en konkurrence, der skal samle penge ind til UNICEF. Hovedpræmien i konkurrencen er en rolle i filmen, og man behøver ikke være stinkende rig for at være med i konkurrencen.


For blot 10 dollar, eller ca. 55 kroner, kan du købe et lod i lodtrækningen og blive udnævnt til stifter af ?Star Wars: Force for Change?, som er initiativets navn. Men du kan også købe dig til flere lodder for flere penge, og så følger der nogle gode sager med.


Ligger du inde med 50.000 dollar, kan du få en forpremiere på filmen for dig og vennerne i din lokale biograf ? og så får du 5000 lodder oven i hatten. For det halve kan du komme en tur op til Lucasfilm til en forpremiere, 10.000 dollar giver dig et signeret manuskript fra JJ Abrams og så videre.


Du kan se alle mulighederne for at være med i konkurrencen HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.