Forside Nyheder

FÅ PLADSER: Kom til Panasonic aften den 28. maj


Kom til Panasonic aften den 28. maj


Skal du med til Panasonic arrangement hos Panasonic Center Rødovre, så er det  nu du skal melde dig til. 28 Maj kan du se alle de nye Panasonic modeller.


Recordere.dk gentager succesen for 4. gang, og i samarbejde med Panasonic Center Rødovre og Panasonic Danmark, inviterer vi til premiere på de nye 2014 modeller af TV, blu-ray afspillere og forhåbentligt også DVB-C harddiskoptagere.


Der vil være fuldt line-up i skærme, inkl 58″ og 65″ AX800 4K, demo af det nye TV Anywhere(streaming af TV og optagelser ud i den store verden, til tablets og smartphones, My Stream, Info Bar, 4K webbrowser osv. og Panasonics nye AllPlay Multiroom løsning, der skal tage kampen op med Sonos.


Det er samtidig en fantastisk mulighed for at møde andre recordere.dk brugere, samt Recordere.dk teamet. Ligesom sidst stiller Panasonic med 2 mand  for at svare på spørgsmål. Desuden vil alle de ansatte i Panasonic Center Rødovre, være til rådighed og samtidigt servere lidt godt til ganen.


Begrænset antal pladser, så tilmeld dig nu


Der er begrænsede pladser, og derfor er forhåndstilmelding nødvendigt, ligesom vi beder folk om at melde fra til recordere.dk, hvis de ikke kommer. En tilmeling gælder kun for én deltager. Alle tilmeldte vil modtage bekræftelse via email når listen er fuld.


Det er gratis at deltage.


Dato og sted:


Onsdag den 28. maj kl. 18.30


Panasonic Center Rødovre
Roskildevej 260
2610 Rødovre


 


Bindende tilmelding:
Navn:
Email:
Telefon:


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.