Forside Nyheder

Facebook dræber to apps


Det er ikke kun Google, der laver apps og initiativer, som ingen gider bruge og fejler fatalt. Det gør Facebook også.


Nu skal man ikke nødvendigvis kritisere firmaer, fordi de rent faktisk prøver nogle ting af, og derfor også laver nogle fodfejl en gang imellem. Men til tider bliver man overrasket over at høre om et produkt, der er blevet lukket ned, som man aldrig har hørt om.


Sådan er der nok mange, der har det med de to iOS-apps Poke og Camera, som Facebook har haft liggende i App Store. Poke var Facebooks svar på Snapchat, hvor man kunne sende billeder til hinanden, der så blev slettet efter kort tid. Camera var et slags Facebook-svar på Instagram, hvilket ikke giver ret meget mening at have liggende, eftersom Facebook nu ejer Instagram.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.