Forside Nyheder

Flappy Bird flyver igen


Det vakte undren og frustration over hele verden, da Flappy Bird forsvandt.


Det ultrapopulære spil blev fjernet fra app-butikkerne af dets skaber, Dong Nguyen, fordi han mente, at spillet simpelthen var farligt. Folk havde en tendens til at blive afhængige, mente han, og det kunne han ikke have på samvittigheden.


Nu har han så tilsyneladende efter eget udsagn gjort spillet mindre afhængighedsskabende, og er klar til at slippe det fri igen til august. Det første er angiveligt sket gennem at spillet nu kan være multi-player, sådan at man da i det mindste ikke bliver afhængig af det i enrum.


Ifølge Business Insider blev spillet downloadet 50 millioner gange, før det blev fjernet af Dong Nguyen. Og i tiden lige derefter blev der lanceret en klon af spillet hvert 24. minut i gennemsnit.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.