Forside Indhold og distribution Film

George R.R. Martin skriver ‘Game of Thrones’ på en DOS-PC

  


Bøgerne bag tv-serien ?Game of Thrones? bliver til på en gammel PC. En meget gammel PC.


Manden bag det storslåede fantasy-univers bestående af Westeros og Essos, startede med at skrive serien i 1991. Og han skriver stadig serien på den samme computer, han begyndte på dengang. Det er en DOS-baseret PC, hvor han bruger WordStar 4.0 som tekstbehandler.


Det indrømmede George R.R. Martin (bill.) overfor talk show-værten Conan O?Brien, da han besøgte dennes show for nylig. Med den computer undgår Martin at risikere hackerangreb og malware, der kan sætte hans arbejde i fare eller afsløre noget på nettet for tidligt.


Han har så en anden computer til email, web og den slags. En anden fordel ved den gamle maskine, fortæller forfatteren, er at der aldrig er noget bøvl med at ordbogen ikke forstår ord som ?Targaryen?.


Det store spørgsmål er naturligvis, hvordan han får filerne ud af maskinen, og transporteret over til sin redaktør. 5 ¼-diske? Hvis du har et bud, så kom med det i kommentarsporet.


Du kan se klippet fra showet HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.