Forside Nyheder

LGs smartur bliver billigt


LG vil ikke bare konkurrere på design og software, når de præsenterer deres smartur, G Watch. De vil også konkurrere på prisen.


Det franske website Les Numeriques mener nemlig at have opsnuset prisen på G Watch, som ifølge deres kilder kommer til at ligge på 199 Euro. Det er 100 Euro mindre end GALAXY Gear 2 og samme pris som den mere skrabede Gear Neo-model.


Når G Watch på denne måde kan være billigere end Samsungs topmodel, skyldes det efter alt at dømme, at uret er baseret på Android Wear, Googles version af Android til wearable devices. Android-forretningsmodellen gør det billigt at få et OS ombord på sin device, som det jo er bekendt fra smartphones.


G Watch forventes i øvrigt at blive lanceret sammen med LG G3 27. maj.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.