Forside Indhold og distribution Film

Netflix: Her er de nye danske priser


 


Netflix skåner i første omgang danskerne for prisstigninger, og indfører et nyt billigt abonnement.


Under seneste regnskabsfremlægning fra Netflix, der varslede streaming-tjenesten prisstigninger i omegnen af 1 euro per måned.


I forvejen er Danmark det dyreste land at have Netflix i, og da nye EU-regler gør at streaming-tjenester også skal opkræve dansk moms fra nytår, stillede det os nye priser i udsigt på op mod 99 kr/måned.


Men nu er Netflix kommet på bedre tanker.


De holder Danmark udenfor de varslede prisstigninger. Faktisk sænker de prisen på det største abonnement, hvor de kan se fire samtidig streams, og indfører et nyt billig-abonnement til enkelt-brugere der kan nøjes med SD-kvalitet.


“Baseret på vores kendskab til det lokale marked og valutakursen har vi justeret vores prissætning i Danmark. Prisen på vores to-skærme-ad-gangen abonnement i HD kvalitet til 79 kr. om måneden forbliver den samme. Vores fire-skærme-ad-gangen i HD kvalitet til 119 kr. om måneden sænkes til 109 kr”, fortæller kommunikationsdirektør i Netflix Joris Evers til beep.tv2.dk.


Abonnementet med SD-kvalitet må være tænkt til enkelt-brugere af eksempelvis tablets og laptops, der kan nøjes med en lavere kvalitet mod lavere pris.


 


Priser


Fremover er der disse abonnementer på Netflix i Danmark:  • 1 bruger, SD-kvalitet, kr. 69/måned
  • 2 brugere, HD-kvalitet, kr. 79/måned
  • 4 brugere, HD/4K-kvalitet, kr. 109/måned

Med brugere menes samtidige brugere = antal streams på samme tid

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.