Forside Nyheder

Nu kommer Chromebooks til salg i Danmark


Googles Chromebooks kommer nu endelig i danske butikker.


Det sker efter at den største hurdle for denne type bærbare i Danmark er blevet fjernet. Nets er nemlig på vej med en ny version af NemID, der ikke kræver Java-installation, men derimod kører med Javascript. Og det betyder, at NemID fremover kan køre på Chromebook, hvad de ikke har kunnet tidligere.


Hvis man tidligere har skullet have sig en Chromebook, skulle den bestilles hjem fra f.eks. Sverige. Men nu kan parallelimporten stoppe, for modeller fra såvel Samsung som Acer og Toshiba er på vej ud i bl.a. Elgiganten og Komplett.dk, skriver Ingeniøren.


Du kan allerede købe en Chromebook hos sidstnævnte nu, hvor den billigste koster 2.200 kroner. I Elgiganten lander de 30. maj. Toshibas nyeste Chromebook (bill.) kommer også til salg i Elgiganten og koster 2.599.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.