Forside Nyheder

PS4: SingStar inddrager smartphones mikrofonerGalleri: SingStar PlayStation 4


 


Sony fejrer SingStars 10-års-jubilæum med annonceringen af næste generation af spillet til PlayStation 4


Sony kalder selv SingStar for “en af de bedst sælgende musikserier nogensinde”, og snart er de klar med en ny udgave til PS4.


I den nye udgave kan der hentes en app til smartphone, som omdanner smartphonen til en mikrofon, og så kan der ellers festes med sangdyst i selskabet. Der er ingen begrænsninger for antallet af venner, der kan deltage.


Der medfølger også en opsamlingsdisk med 30 sange fra serien kaldet “Ultimate Party”.


“Jeg kan slet ikke forstå, at der er gået 10 år, siden vi første gang udgav SingStar – det er fantastisk at se, hvordan seriens popularitet er vokset i løbet af årene med 26 millioner eksemplarer solgt på verdensplan og mere end 25 millioner downloadede sange”, fortæller Dave Ranyard, Studio Director for SCEE WWS, og fortsætter:


“Tilbage i 2004 bevægede vi os virkelig ind på ukendt territorium, for der var ikke ret mange sociale spil eller festspil dengang, og idéen om at synge ind i en spilkonsol var helt ny! Men vi har altid troet på, at alle elsker at synge sammen”.


I den nye udgave vil PS4-kameraet give mulighed for at bruge nye augmented reality-funktioner, hvor spillerne kan forvandle deres dagligstuer til spillesteder og klæde sig ud som deres yndlingsstjerner med forskellige AR-masker.


Spillerne optjener nu erfaringspoint og får belønninger for deres aktiviteter i spillet, og det forbedrede pointsystem giver den nye version af det klassiske spil en forfriskende kant.


Tilgængelig er ikke oplyst, altså udover at det dukker op her senere på året.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.