Forside Nyheder

Så er det slut med Googles Nexus-telefoner


Google ser ud til at ville droppe deres Nexus-serie. Det skriver flere medier, herunder Computerworld og The Information.


Serien, der ellers har været en pæn succes, har budt på Google-specialudgaver af allerede kendte telefoner, lavet af firmaer som LG og HTC.


Men nu vil Google angiveligt ind i endnu tættere samarbejder med producenterne. Android Silver-programmet, der skal komme i stedet, minder lidt om den måde, Microsoft arbejder med Windows Phone-producenterne på. Google vil have lov til at stille specifikationskrav, og samtidig også lukke af for installation af apps fra visse producenter. Det betyder, at Android Silver bliver mere som en ?walled garden?, som man kender det fra iPhone- og Amazon Kindle-platformene.


Til gengæld for opfyldelse af disse krav, vil Google poste nogle af deres mange milliarder i markedsføringen af disse telefoner ude i butikkerne og på reklamepladser i medierne.


De første Android Silver-produkter skulle være lavet af LG og Motorola/Lenovo og burde komme på gaden i 2015. Vi forventer at høre mere om sagen i juni, når Google holder udviklerkonference.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.