Forside Nyheder

Samsungs satser på iris-læsning


Samsung sprang med på det biometriske tog ved lanceringen af deres seneste flagskib.


Mange anså det for at være et must, at GALAXY S5 kunne læse fingeraftryk, nu hvor ærkekonkurrenten iPhone 5S og andre modeller fra blandt andre HTC også kunne bruge biometrisk læsning.


Men for Samsung er biometrik tilsyneladende mere end blot en dille. Ifølge Wall Street Journal er firmaet nu klar til at gå skridtet videre og begynde at sikre telefonerne med iris-læsning. Og det er ikke kun i flagskibs-telefonerne, selvom disse åbenlyst vil få funktionerne først.


Ifølge avisen skulle iris-læsningen blive en del af den Knox-sikkerhedsløsning, som Samsung tilbyder sine kunder, primært i erhvervslivet. Og så skulle denne måde at implementere biometrisk sikkerhed på, blive en standard i både billige og dyre Samsung-telefoner.


Ifølge en af Samsungs topchefer, er det dog stadig noget, de ?kigger på?, så der kan gå et par produkt-cyklusser mere, inden vi ser funktionen i butikkerne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.