Forside Nyheder

Se Skype oversætte engelsk til tysk i realtime


Skype kan i fremtiden blive din egen personlige translatør, når du ringer til udlandet.


Forestil dig, at du ringer via Skype til en person i Rusland. I har ikke noget sprog til fælles, men det er ikke noget problem. For Skype oversætter bare, hvad du siger på dansk til russisk, og hvad russeren siger på russisk til dansk for dig.


Det lyder som noget, der er langt ude i fremtiden, men funktionen ser ud til at være rykket tættere på forbruger-virkeligheden. Under Code Conference (CodeCon), der for første gang finder sted i disse dage i Rancho Palos Verdes udenfor Los Angeles, var Microsofts CEO Satya Nadella gæst. Og han havde taget en demo af Skypes oversætter-funktion med.


Her taler en Microsoft-ansat på engelsk med en (meget ty-de-ligt talende) tysker, og Skype klarer oversættelsen næsten perfekt ved at sætte tv-lignende undertekster på.


Du kan selv se demoen HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.