Forside Indhold og distribution Musik

Spotify på Android er blevet hacket


 


Heller ikke store musik-streamingtjenester går fri for hacker-aktiviteter.


Således er Spotifys Android-app nu blevet kompromitteret, hvilket Spotify selv beretter på deres blog.


Via et sikkerhedshul i app?en har hackere angiveligt fået adgang til en ordentlig bunke interne data fra Spotifys servere. Men kun en enkelt bruger har fået stjålet sine personlige informationer. Det er angiveligt igennem denne persons Spotify-app, at hackerne har fået adgang til hele systemet.


Derfor vil Spotify-brugere på Android-platformen blive bedt om at opgradere deres app i løbet af de næste dage. Det betyder at offline playlister er nødt til at blive downloadet igen. Spotify-kunder på Windows Phone og iPhone skulle angiveligt ikke have noget at være bekymret for.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.