Forside Indhold og distribution Musik

Spotify: Vi forventer musik-streaming fra Apple
Martin Lorentzon og Daniel Ek, grundlæggerne af Spotify. 


Det kommer ikke bag på Spotify, at Apple kan være på vej ind i musikstreaming via opkøb af Beats.


Apple rygtes i gang med de afsluttende forhandlinger om opkøb af Beats by Dr Dre, og går den handel igennem står Apple pludselig også med en Spotify-konkurrent på hånden.


Beats har nemlig også en musik-streaming tjeneste, og den – sammen med folkene bag – vurderes af flere at være en væsentlig årsag til det mulige opkøb.


At Apple – nu eller senere – kan være på vej ind på markedet for abonnements-betalt musik-streaming kommer dog ikke bag på den største spiller på markedet, Spotify.


En af Spotifys grundlæggere, Daniel Ek, er lige blevet interviewet til Billboard, og her faldt snakken naturligt nok også på Apples mulige overtagelse af Beats.


Daniel Ek blev spurgt om Apples eventuelle tilstedeværelse på det marked ville løfte den samlede kage, eller blot øge konkurrencen på det marked.


“If Apple did buy a streaming service, do you generally think it makes the pie bigger or just more competitive?”


Han svarede at Spotify ser streaming som en bedre model for musikdistribution, og den holdning har de haft i mere end 5 år, helt fra tiden før andre så de samme muligheder i det marked.


Hvorefter han tilføjede: “Jeg har altid forventet at Apple ville gå ind i musik-streaming på et tidspunkt”.


Spotify har nu rundet 40 mio. brugere heraf 10 mio. betalende.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.