Forside Nyheder

TuneIn bliver til et lydnetværk


Med over 50 millioner aktive brugere, er TuneIn ikke ligefrem en lille spiller på netradiofronten.


Alligevel hviler de ikke på laurbærrene. TuneIn har netop relanceret sig selv som et socialt netværk for folk med hang til lydprodukter.


Hvad enten, du lytter til talte podcasts eller musikradio fra den anden ende af kloden, så kan TuneIn levere det med mere end 100.000 forskellige kilder. Men med så mange muligheder kan det være svært at finde det helt rigtige. Og det er her, det sociale netværk kommer ind i billedet.


Et nyt ?feed?, der minder om det, du har på Facebook eller Twitter, viser alle dine yndlings-kilder i én strøm, og viser, hvad der sker på dem lige nu. Hvem, der snakker, eller hvilke sange, der kører.


Det sociale består i at du ligesom på Spotify og Rdio kan følge andres feeds og se, hvad de lytter til og på den måde få anbefalet noget nyt. Dertil kommer, at TuneIn nu også har en anbefalingstjeneste, der giver dig anbefalinger baseret på tidligere lyt.


Den nye version af TuneIn er klar i app-butikkerne nu.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.