Forside Nyheder

Waoo!-kunder får pause-funktion


 


Nu kan Waoo-kunder med TV-boks pause TV, en funktion der ikke koster ekstra.
 
Alle Waoo-kunder med en tv-boks får funktonen, og det koster ikke ekstra.
 
?Vi vil gerne gøre det nemmere og mere fleksibelt at se live-tv, og pause er en rigtig populær funktion, fordi det gør det muligt at tage telefonen eller snuppe en frisk kop kaffe uden at gå glip af sin tv-udsendelse?, siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo!.
 
Hidtil har kunder, som ønsker at sætte tv fra en livekanal på pause, måtte anskaffe sig en tv-boks med harddisk. Men nu har Waoo! gjort det muligt at gemme den data, som skal til for at pause og genoptage et program, i selve IPTV-netværket i stedet for lokalt på en harddisk.
 
?Det er en form for midlertidig lagring i skyen?, forklarer Jørgen Stensgaard og fortsætter:


?fordelen for kunderne er, at vi udnytter det hurtige netværk, så de ikke længere behøver at have en harddiskoptager stående. Funktionen bliver derfor tilgængelig for alle vores kunder med tv-boks”.


Waoo! stiller muligheden for at pause til rådighed uden merpris. Funktionen bliver tilgængelig på 31 af de mest populære tv-kanaler.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.